تجهیز و تکمیل واحد رستوران
برای اینکه بتوانید مدیریت بودجه ای برای راه اندازی رستوران داشته باشید ،باید ابتدا نقشه کسب و کار خود را طراحی کنید تا بتوانید با توجه به بودجه هزینه راه اندازی رستوران را برآورد کنید.این مرحله راه اندازی رستوران ، مرحله ای است که بیشتر افراد از راه اندازی رستوران منصرف می شوند.بودجه را می توانید از موسسات مالی، وام ، سرمایه گذار تامین کنید.
توضيحات کلي طرح
دارد
بررسي هاي فني و مالي
دارد
جداول محاسباتي
دارد
کل سرمايه گذاري طرح
۱۶۸۸۹ میلیون ریال
تسهيلات مورد نياز
۲۰۰۰ میلیون ریال
ميزان اشتغال زايي
۲ نفر