- ارسال شده در ۱۴۰۰ شهریور ۰۲ ساعت ۲۲:۵۹
- توسط کارشناس مرکز
- ۰ نظر
- در شتابدهنده » استارتاپ
آموزش راه اندازی سایت با وردپرس
باور کنید یا نه، دانستن نحوه راه اندازی سایت با وردپرس یکی از مهارت های ضروری است که باید در عصر حاضر به عنوان صاحب یک بیزینس به آن تسلط داشته باشید. اگر می دانید چگونه می توانید وب سایت خود را بسازید، هزینه زیادی را که می بایست بابت توسعه دهندگان وب و طراحان خرج نمایید، صرفه جویی خواهید کرد. این امر همچنین به شما این امکان را می دهد تا روند بازار را دنبال کرده و موارد جدیدی را بدون نیاز به کمک برنامه نویس در وب سایتتان قرار دهید.
شما به طور موثر از رقبای خود پیشی خواهید گرفت زیرا، در حالی که پروژه های آن ها به دلیل نیاز به مشورت با توسعه دهندگان کند شده است، شما قادر خواهید بود خیلی از بخش ها را خودتان انجام دهید.
نحوه ایجاد وب سایت با استفاده از وردپرس در ۱۰ مرحله
مرحله ۱: سایت خود را تعریف کنید
قبل از انجام هر کاری که مربوط به وردپرس، باید جایگاه خود را انتخاب کنید. تلاش برای ایجاد یک وب سایت در زمینه ای که ۱۰۰۰۰ وب سایت دیگر از آن موجود می باشد، چندان سودمند نخواهد بود.
مرحله ۲: نام دامنه را انتخاب کنید
نام دامنه شما باید مستقیماً به موضوعی که در مرحله ۱ انتخاب کرده اید مربوط باشد و باید نامی باشد که به خاطر سپردن آن برای کاربران آنقدر آسان باشد؛ که هرگز آن را فراموش نکنند.
مرحله ۳: یک میزبان وب استخدام کنید
گام بعدی شما این است که یک میزبان وب معتبر برای مدیریت سایت خود پیدا کنید. که تمامی ویژگی های مورد نیاز را داشته باشد.
مرحله ۴: وردپرس را نصب کنید
هنگامی که میزبان وب و نام دامنه خود را پیدا کردید، زمان نصب وردپرس و راه اندازی آن فرا می رسد. نصب وردپرس فوق العاده آسان خواهد بود.
مرحله ۵: قالب وردپرس را انتخاب کنید
در این مرحله باید در مورد تم و قالب وردپرس خود تصمیم بگیرید. هنگام انتخاب قالب، اطمینان حاصل کنید که هم برای موضوع سایت شما و هم برای طرح بندی و محتوایی که قصد انتشار آن را دارید، مناسب است.
مرحله ۶: افزونه های خود را پیکربندی کنید
افزونه های وردپرس سفارشی سازی و انعطاف پذیری زیادی را برای سایت وردپرسی شما و همچنین ویژگی ها و ابزار های ارزشمندی را برای بازدید کنندگان سایتتان فراهم می کنند. هرچه بیشتر از وردپرس استفاده کنید، موارد بیشتری را پیدا خواهید کرد که به نفع سایت شما باشد.
مرحله ۷: صفحات اداری خود را تکمیل کنید
صفحات مهم شامل صفحه تماس شما، درباره ما، حریم خصوصی است.
مرحله ۸: محتوای خود را منتشر کنید
پس از انتشار صفحات مهم اداری، زمان شروع افزودن مطالب است. در هر زمینه ای که باشید، باید مطمئن شوید که مقدار زیادی محتوای با کیفیت برای خوانندگان خود در نظر گرفته اید. صفحات خود را از نظر بصری غنی نمایید و افزودن محتوای جدید به طور منظم را در اولویت خود قرار دهید. در صورت وبلاگ نویسی ، حداقل یک تصویر به هر پست اضافه کنید.
مرحله ۹: بازاریابی را فراموش نکنید
در مرحله اول، SEO سایت اولویت دارد: مطمئن شوید که صفحات شما دارای کلمات کلیدی مرتبط در عنوان، توضیحات و متن اصلی هستند. در مرحله دوم، برای تبلیغ سایت خود به هر نحو ممکن وقت بگذارید. گزینه های رایگان شامل استفاده از سایت های رسانه های اجتماعی، انجمن ها و ارسال ایمیل به یک خبرنامه معمولی است. همچنین می توانید برای ایجاد ارتباطات اجتماعی و محبوبیت پیوند ها، ارسال و اظهار نظر در مورد وبلاگ ها ، انجمن ها را در نظر بگیرید.
مرحله ۱۰: از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
محتوای شما ارزشمندترین دارایی شماست، بنابراین مطمئن شوید از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید! برای وبلاگ شما ، این بدان معنی است که در صورت خرابی از محتوای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا مجبور نباشید همه چیز را از نو شروع کنید. اگر از پست ها، افزونه ها و پیوندهای وابسته پشتیبان گیری نمی کنید ، ممکن است کمی طول بکشد تا بتوانید روی پا بایستید.
برچسب ها: بیزینس ، وب سایت ، وردپرس ، افزونه های وردپرس ، SEO