- ارسال شده در ۱۴۰۰ اردیبهشت ۲۰ ساعت ۲۳:۰۰
- توسط کارشناس مرکز
- ۰ نظر
- در کسب و کار
مشاوره کسبوکار چیست و چه انواعی دارد
یک مشاوره کسبوکار مناسب شامل مراحل برنامهریزی، اجرا و آموزش کسبوکار است. در اغلب مواقع مشاورین مستقیما با صاحبان کسبوکارها در تعامل هستند تا طراحی نقشهی مسیر، شناسایی نیازهای بازار و بهبود مهارتهای لازم برای ادارهی یک کسبوکار را به انجام برسانند.
به طور کلی وظایف مشاورین کسبوکار عبارتند از:
- - همکاری در شناسایی نیازهای بازار و تهیهی استراتژی برای افزایش آگاهی و دانش در مشتریان
- - فراهم نمودن منابع فناوری اطلاعات، فروش و قوانین کسبوکار
- - شناسایی منابع مالی و ارائه درخواست وام برای تامین مالی پروژه
- - ایجاد استراتژی کسبوکار و بودجه و ارائه راهکارهای بهبود
- - مرور مسائل حسابداری و بودجهبندی و ارائه راهکار بهبود
- - ایجاد روندهای استخدام و آموزش کارمندان برای انتخاب کاندیداهای بامهارت
چرا باید از مشاوران کسبوکار راهنمایی بخواهیم
رقابتجو بودن در اکوسیستمی از تشکیلات اقتصادی، غرق شدن در تجربیات افراد ماهر، مشاورین و راهنماهای خارجی به شما کمک میکند ابعاد کسبوکارتان را بهبود بخشیده، مخارج کلی را کاهش دهید، مقدار سودتان را افزایش داده و به صنعتی پربازده و مفید تبدیل شوید.
تمام این مزایا ناشی از یکپارچهسازی گردش کار، بهرهگیری از استراتژی پروژه به شیوههای مدرن و اجرای راهحلهای جدید برای برطرف کردن مشکلات معمول و غیرمعمول هستند. مشاورین کسبوکار به کمک نکات کلیدی و حساس به شما در درک پتانسیل کامل حرفهتان یاری میرسانند تا به اهداف بلندمدت خود دست پیدا کنید.
در حالت کلی 8 نوع خدمات مشاوره کسبوکار وجود دارد.
انواع مختلف مشاوره کسبوکار
مشاوران در واقع متخصصینی هستند که در هر حوزه، بازار، منطقه و صنعت (حتی در سطح جهانی) فعالیت دارند و با تشکیلات اقتصادی مختلفی کار میکنند، از جمله:
موسسات حقوقی
برای مثال، یک مشاور حقوقی برای حل یک مشکل و پروندهی پیچیده به صاحبان صنایع یاری میرساند.
مشاوره سلامت
یک مشاور پزشکی در حوزهی آییننامهها و مسائل حقوقی میتواند دستیار موسسات سلامت باشد یا اطلاعات پزشکی مربوط به یک پروندهی خاص را در اختیار این موسسات قرار بدهد.
تشکیلات دولتی
معمولا برای اجرای لایهی حفاظتی شبکه (اجرای تست نفوذ)، تحکیم دستگاههای امنیتی و مراقبت از سیستمهای کامپیوتری از پرسنل حفاظت و متخصصین کامپیوتر استفاده میشود.
موسسات آموزشی
مشاوران برای حل مشکلات دانشآموزان در موارد متعددی به موسسات آموزشی یاری میرسانند.
موسسات مهندسی
وقتی یک موسسه به صورت موقت به متخصصی برای یک وظیفهی خاص نیاز دارد، ممکن است برای حل مشکل از یک مشاور کمک بخواهد. برای مثال، یک موسسهی نوپا ایدهی جدیدی دارد که میخواهد آن را به مرحلهی تولید برساند (برای مثال یک اختراع)، ولی به فردی باتجربه نیاز دارد تا با حل مسائل فیزیکی، آن را به واقعیت تبدیل کند.
هر مشاور در حوزهی کاری خود متخصص است و درواقع منبع الهامی هستند که به عنوان راهنما با شرکتهای مختلف کار میکنند. در عمده موارد نیز برای حل یک مشکل خاص، بحرانی و پیچیده قدم برمیدارند که اغلب مربوط به بهینهسازی گردش کار و پروژههای شرکت است و هدفشان ارائهی شیوههای درست انجام کار است.
موسسات مشاوره در سه بعد اصلی به کسبوکارها کمک میکنند:
مدیریت کسبوکار
کمک به مدیران یا مجریان با استفاده از بهترین روشهای بهینهسازی مدیریت دپارتمانها، پروژهها، کارکنان و گردش کار
مشاوره تکنیکی
حل مشکلات تکنیکی مانند مسائل سختافزاری و تستهای امنیتی از جمله وظایف این مشاوران است.
مشاوره شرکت
کمک به شرکتها در زمینهی بهینهسازی بازدهی و سودمندی گردش کار تخصص این مشاورین است.
کلام آخر
مشاوران تقریبا در هر صنعتی فعالیت دارند و میتوانند هر وظیفهای را به انجام برسانند. مشاوره محدود به نکات تکنیکی نیست، بلکه میتواند شامل اجرای وظایف خاص، مانند ترکیب زیرساختهای دو شرکت از طریق فضای ابری یا بر عهده گرفتن مسئولیتهای بزرگی مانند بهینهسازی استراتژیهای بازاریابی و فروش و بسیاری موارد دیگر باشد.
مطالب مرتبط:
برچسب ها: مشاور کسب و کار ، کسب و کار ، بوم کسب و کار