فرآیندهای مدیریت ریسک چیست؟
مدیریت ریسک فرآیند شناسایی ، ارزیابی و کنترل تهدیدات موجود در سرمایه و درآمد سازمان است. این تهدیدها یا خطرات می تواند از طیف گسترده ای از منابع ، از جمله عدم اطمینان مالی ، مسئولیت های حقوقی ، خطاهای مدیریت استراتژیک ، حوادث و بلایای طبیعی ناشی شود. هر کسب و کار و سازمانی با خطر وقایع غیر منتظره و مضر روبرو می شود که می تواند برای شرکت هزینه داشته باشد یا باعث شود دائماً تعطیل شود. مدیریت ریسک به سازمانها این امکان را می دهد تا قبل از وقوع ، با به حداقل رساندن خطرات و هزینه های اضافی ، خود را برای موارد غیر منتظره آماده کنند.
مدیریت ریسک چیست؟
با اجرای یک طرح مدیریت ریسک و در نظر گرفتن خطرات یا حوادث مختلف احتمالی قبل از وقوع ، یک سازمان می تواند پس انداز کند و از آینده آنها محافظت کند. این به این دلیل است که یک برنامه قوی مدیریت ریسک به یک شرکت کمک می کند تا رویه هایی را برای جلوگیری از تهدیدهای احتمالی ایجاد کند ، در صورت بروز و مقابله با نتایج ، تأثیر آنها را به حداقل برساند. این توانایی در درک و کنترل ریسک ، سازمان ها را قادر می سازد تا در تصمیمات تجاری خود اطمینان بیشتری داشته باشند. به علاوه اصول حاکمیت شرکتی قوی که به طور خاص بر مدیریت ریسک تمرکز دارند می توانند به یک شرکت در رسیدن به اهدافشان کمک کنند.
مزایای مدیریت ریسک چیست؟
مزایای مهم مدیریت ریسک شامل موارد زیر است:
یک محیط کار امن و مطمئن برای همه کارکنان و مشتریان ایجاد می کند.
ثبات عملیات تجاری را افزایش می دهد در حالی که مسئولیت حقوقی را نیز کاهش می دهد.
محافظت در برابر رویدادهایی که هم برای شرکت و هم برای محیط زیست ضرر دارد.
از همه افراد و دارایی های درگیر در برابر آسیب های احتمالی محافظت می کند.
به منظور صرفه جویی در حق بیمه های غیر ضروری به ایجاد نیازهای بیمه ای سازمان کمک می کند.
فرایندهای مدیریت ریسک چیست؟
زمینه را ایجاد کنید: شرایطی که بقیه مراحل انجام می شود را درک کنید. معیارهایی که برای ارزیابی ریسک استفاده می شود نیز باید تعیین شده و ساختار تجزیه و تحلیل تعریف شود.
شناسایی خطر: این شرکت خطرات احتمالی را که ممکن است روی روند یا پروژه خاص شرکت تأثیر منفی بگذارد ، شناسایی و تعریف می کند.
تحلیل ریسک: پس از شناسایی انواع خاصی از خطر ، شرکت سپس احتمال وقوع آنها و همچنین عواقب آنها را تعیین می کند. هدف از تجزیه و تحلیل ریسک درک بیشتر هر نمونه خاص از ریسک ، و چگونگی تأثیر آن بر پروژه ها و اهداف شرکت است.
ارزیابی ریسک:پس از تعیین احتمال وقوع خطر همراه با نتیجه کلی آن ، خطر بیشتر ارزیابی می شود. سپس شرکت می تواند درمورد قابل قبول بودن ریسک و اینکه آیا شرکت تمایل دارد آن را بر اساس اشتهای ریسک خود اتخاذ کند ، تصمیم گیری کند.
کاهش ریسک: در طی این مرحله ، شرکت ها ریسک های بالاترین رتبه خود را ارزیابی می کنند و با استفاده از کنترل های خاص ریسک ، برنامه ای برای کاهش آنها تهیه می کنند. این برنامه ها شامل فرآیندهای کاهش خطر ، تاکتیک های پیشگیری از خطر و برنامه های احتمالی در صورت تحقق خطر است. نظارت بر خطر بخشی از طرح کاهش شامل پیگیری خطرات و برنامه کلی برای نظارت و ردیابی مداوم خطرات جدید و موجود است. روند کلی مدیریت ریسک نیز باید متناسب با آن بررسی و به روز شود.
ارتباط برقرارکنید و مشورت کنید: سهامداران داخلی و خارجی باید در هر مرحله مناسب از فرآیند مدیریت ریسک و با توجه به کل فرآیند در ارتباطات و مشاوره شرکت کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکز آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
برچسب ها: اشتغال ، کارآفرین ، کسب و کار ، بیمه بیکاری ، رشت ، استخدام ، کاریابی کارآفرین ، مشاوره شغلی رشت ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، مشاوره کسب و کار در رشت ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، مدیریت ریسک ، مشاوره رایگان ، اشتغال زایی ، اشتغال خانگی ، کار گیلان ، فرصت شغلی ، کاریابی رشت استان گیلان ، کاریابی ، پیشخوان اداره کار ، باشگاه کارآفرین ، رشت گیلان ، کار ، جویای کار ، استخدام رشت ، اخلاق حرفه ای ، مشاوره شغلی ، کارفرما ، کارفرمایان ، تنظیم دادخواست ، دفاعیه ، پیشکار ، کارگر