مشاوران کسب وکار چه خدماتی ارائه می دهند؟
امروزه مباحثی همچون کارآفرینی و کسب درآمد برای بسیاری از افراد اهمیت پیدا کرده است.درهمین زمینه بسیاری از افراد به دنبال موضوعاتی مانندکارآفرینی درخانه،کسب درآمد از اینترنت،کارتولیدی پرسود و مواردی از این قبیل هستند. اما فقط داشتن ایدههای جذاب کسبوکار لازم نیست. در این راه نیاز است تا شما از مشاوره جهت راهاندازی کسبوکار نیز بهره ببرید.کسانی که قصد دارند کسب وکار جدیدی راه اندازی کنند جلسات مشاوره راه اندازی کسب و کارها بسیار موثر است و می توانید با کم ترین هزینه و خطر،کار جدید خود را راه اندازی کنید.
مشاوره کسب و کارچیست؟
مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای وکسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه ی زمینه می تواند کارساز و کارگشا باشد، مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب و کار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره ای می تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب و کار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می شود. اگر نیاز دارید کسب و کار یا استارت آپی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می دهیم قبل از شروع، از افراد متخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.
چه خدماتی مشاوره راه اندازی کسب و کار ارائه می دهد ؟
مشاوره راه اندازی کسب و کاردر زمینه ارائه ایدههای کسبوکار و فرصتهای بازار در جهت کسب درآمد به شما کمک می کند. به عنوان مثال، اگر در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارید، یک مشاور خوب باید بتواند به شما ایدههای کسبوکار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت ارائه دهد. به نوعی به شما بگوید که خلاء بازار در این حوزه در چه بخشی است.
صرف معرفی ایدههای کسبوکار نمیتواند برای شما راهگشا باشد. بنابراین مشاوره جهت راهاندازی کسبوکار در خصوص نحوه درآمدزایی از آن ایده نیز به شما کمک کند.
از طرفی شما نیاز دارید تا چموخم کار را دانسته و با مشکلات پیشرو آشنا باشید. ممکن است راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی بسیار پرسود باشد. اما آیا انجام این کار برای هر فردی میسر است؟ بنابراین این وظیفه مشاور کسبوکار است که به شما بگوید چه چالشهایی برای راهاندازی کسبوکار جدید وجود دارد و آیا شما پتانسیل ورود به این حوزه را دارید یا خیر؟
مهمترین بخش راهاندازی کسبوکار تامین سرمایه یا جذب سرمایه لازم برای شروع فعالیت است. ممکن است شما برای شروع کار سرمایه لازم را در اختیار داشته باشید. اما در صورت عدم سرمایه، میتوانید روشهای تامین مالی و جذب سرمایه را از مشاور بپرسید. در واقع یک مشاور خوب باید در خصوص مشاوره تامین مالی و سرمایهگذاری نیز تا حدودی آشنایی داشته باشد.
مشاوره جهت راهاندازی کسبوکار شامل چه حوزههایی میشود؟
فردی که سالها در زمینههای مختلف کسبوکار فعالیت داشته و خود به صورت عملی اقدام به راهاندازی یک کسبوکار جدید کرده باشد، قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد. این تجربهها چنانچه به درستی منتقل شود، قطعا میتواند بسیار راهگشا باشد. چنین فردی از چندین جنبه قادر است به شما کمک کند:
مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید:گاهی اوقات امکان دارد که شما با سرمایه شخصی یا از محل تسهیلات و وام قصد راهاندازی یک کسبوکار جدید را داشته باشید. در حالی که پیشتر در آن حوزه فعالیت چندانی نداشته و تجربه خاصی ندارید. حتی ممکن است تا به حال یک کسبوکار شخصی نیز نداشته باشید.در چنین مواقعی مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید به شما کمک میکند که اولا فرصتها و ایدههای ایجاد کسبوکار را به درستی تشخیص دهید، ثانیاً به بهترین نحو بتوانید این ایدهها را در حوزه عمل اجرایی کنید.
مشاوره کسب درآمد: در بسیاری از اوقات صاحبان سرمایه ممکن است حتی نیازی به مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید نداشته باشند، بلکه آنها به دنبال کسب درآمد از سرمایه و دارایی خود هستند. در چنین مواقعی مشاوره کسب درآمد میتواند به آنها کمک می کند. این دسته از افراد ممکن است خود صاحب یک کسبوکار سنتی باشند و به دنبال افزایش درآمد از طریق روشهای جدید باشند. البته مشاوره کسب درآمد را نباید با مشاوره اقتصادی یا مشاوره سرمایهگذاری اشتباه گرفت. در این نوع مشاوره شما به دنبال سرمایهگذاری در بازارهای مالی مانند طلا، ارز و مسکن نیستید. بلکه بیشتر به دنبال کسب درآمد از طریق یک کسبوکار تولیدی یا خدماتی هستید.
مشاور راه اندازی کسب و کارچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
مهمترین ویژگی چنین مشاوری این است که حداقل توانسته باشد یک کسبوکار را راهاندازی و توسعه داده باشد.
تحصیلات، پژوهشها، سخنرانیها و حداقل دغدغه اصلی او مربوط به جنبههای مختلف کسبوکار باشد.
توانسته باشد در چند پروژه مختلف به افراد یا مجموعههای مختلف مشاوره بدهد و درکنار آنها باشد.
با زمینههای کسبوکار مانند بازاریابی و فروش، تامین مالی، ثبت و امور حقوقی و نوشتن بیزینس پلن آشنایی داشته باشد.
چرا کسب و کار شما به مشاور نیاز دارد؟
امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شرایط امروز کسب و کار بسیار خطرناک و دارای ریسک بالاست. اگر نتوانید به درستی از بازار و رقبا پیشی بگیرید، پروسه پیشرفت شما با شکست مواجه خواهد شد.وجود یک مشاور با تجربه در زمینه کسب و کار که از بیرون به کسب و کار شما و دنیای تجارت می نگرد، می تواند به شما کمک های اصولی و شایانی دهد. مشاوران کسب و کار می توانند با ارائه راهکار های مفید و ارائه مشاوره در زمینه فناوری و تکنولوژی، کسب و کار شما را همگام با تکنولوژی پیش خواهد برد.ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید بدون استفاده از راهنما و مشاور کسب و کار هم، به موفقیت برسید، اما ریسک بسیار بالایی را متوجه کسب و کار خود خواهید کرد. اما استفاده از راهنمایی و اطلاعات فرد حرفه ای، که از خارج به کسب و کار شما نظاره می کند، به طور حتم موفقیت بیشتری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار، با استفاده از دانش و اطلاعاتی که از تجارت و بازار دارند و همچنین تجربیاتی که کسب کرده اند، قطعا می توانند راهنمایان خوب و مناسبی برای کسب و کار شما باشند.
یکی از دلایل که اثبات می کند کسب و کار ها به مشاوره نیاز دارند، این است که همه ی افراد، دانش و توانایی انجام همه ی کار ها را ندارند. بنابراین اگر می خواهید در کسب و کار خود، به موفقیت و رشد کافی برسید، بهتر است از خدمات مشاوره ای بهره بگیرید.
ضرورت استفاده از خدمات مشاوره ای در کسب و کار، پیدا کردن و شناسایی مشکلات است. مشاورین کسب و کار، به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند ، می توانند به سهولت مشکلات به وجود آمده در کسب و کار را شناسایی کرده و ریشه آن را پیدا کنند. ریشه یابی درست موانع، باعث می شود مشکلات به درستی حل و فصل شوند.
مشاورین کسب و کار، روند پیشرفت تجاری رو تسریع می کنند. این افراد، به دلیل داشتن تجربیات فراوان که در کار و حرفه خود دارند، راه های رسیدن به موفقیت و پیشرفت را در مسیر کارکنان قرار خواهند داد و ازین طریق با هزینه کمتر و زمان سریع تر، می توانید به موفقیت برسید.
یکی از مزایا و نیازهایی که باعث می شود، حضور کارشناس و مشاور در کسب و کار الزامی باشد، این است که مشاوران، پرسنل و کارمندان را آموزش می دهند. آموزش کارمندان و پرسنل، می تواند آنان را با مهارت هایی که برای پیشرفت و موفقیت نیاز دارند، آشنا کند.
یک مشاور خوب در زمینه کسب و کار می تواند شادابی و سرزندگی را به کسب و کار و سیستم تجاری شرکت شما بازگرداند.ارائه ایده های نو و خلاقانه و روش های خروج از مشکلات، مسائلی است که در مسیر کسب و کار، شما را به موفقیت بیشتر سوق می دهد.وجود کارمندان و پرسنلی که کارآمد نباشد، آفتی است که می تواند سیستم تجاری را با شکست مواجه کند. مشاورین کسب و کار با حذف کارمندانی که بازده کافی و مطلوب برای کسب و کار ندارند، می توانند به رشد کسب و کار کمک کنند.
مشاورین کسب و کار، در شروع استارت آپ و کسب و کار، می توانند ایده های خلاقانه ای به شما ارائه دهند، که قطعا در مسیر رشد و موفقیت کسب و کار شما مفید خواهد بود.
حضور یک مشاور خوب و کار بلد در کسب و کار شما، می تواند به کارمندان انگیزه بیشتری دهد. زمانی که مشاور در سیستم تجاری خود داشته باشید، حضور او نقطه قوت و اتکاء، برای کارمندان خواهد بود؛ چرا که آن ها این دلگرمی را دارند که هر زمان با مشکل یا چالشی درگیر شدند، بتوانند از مشاوران کمک دریافت نمایند.
وجود مکان مناسب برای برپایی کسب و کار از مواردی است که نمی توان اهمیت آن را نادیده گرفت. یکی از موارد مهمی که مشاوران کسب و کار می توانند به استارت آپ ها کمک کنند، ارائه مشاوره در حیطه مکان و فضای محیط کاری است. زمانی که قصد راه اندازی و برپایی یک دفتر کاری را دارید، بهتر است از یکی مشاور کسب و کار کمک بگیرید، تا او بتواند شغل شما را با موقعیت جغرافیایی و مکان آن، تطبیق دهد.
دریافت مشاوره کسب و کار به شما کمک خواهد کرد که از طریق قانونی و درست به هدف خود برسید و به طور سهوی دچار اشتباهاتی نشوید که برایتان منع قانونی داشته باشد.
مشاورین کسب و کار، شما را با سیستم پرداخت مالیات و عوارض دولتی آشنا خواهند کرد و به شما راهنمایی های لازم را در این زمینه ارائه خواهند داد.
مشاورین کسب و کار در استخدام نیروی متعهد و کار بلد می توانند شما را راهنمایی کرده و در این زمینه به شما مشاوره دهند.
یکی از موارد مهمی که در استخدام نیروی کار در کسب و کار خود باید مد نظر قرار دهید، بستن قرارداد درست و دقیق با کارمندان است. وجود یک مشاور کسب و کار می تواند در زمان تنظیم و عقد قرارداد به شما کمک های اصولی و مهم ارائه دهند تا کسب و کارتان در آینده، کمتر با چالش مواجه شود.
مشاوره کسب و کار در چه مواردی می تواند به شما راهنمایی دهد؟
چگونه و با استفاده از چه راهکار هایی می توانید از رقبا پیشی بگیرید.
چه استراتژی هایی می تواند سهم بازار را به نفع کسب و کار شما افزایش دهد؟
ارائه راهکارهایی که می تواند به وفادار سازی مشتری بینجامد.
چگونه می توان، اعتبار برند خود را افزایش دهید.
چگونه و با چه روش هایی می توان بازاریابی کرد؟
چه مکان هایی برای تبلیغات مناسب است و چه میزان تبلیغات برای کسب و کار مفید است؟
ارائه برنامه های مفید برای جلوگیری از کاهش هزینه های اولیه.
دریافت راهنمایی و راهکار هایی که به افزایش درآمد می انجامد.
دریافت راهنمایی و مشاوره درباره ی مدیریت شبکه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال.
گسترش خدمات به مشتریان، در صورتی که نیاز به افزایش نیرو و درآمد نباشد.
مطالب مرتبط:
- خدمات مرکز مشاوره
- وظایف یا حوزه فعالیت مرکز مشاوره آمایش سلامت سرزمین
- چرا یک کسب و کار باید از خدمات مشاوره ای بهره بگیرد؟
- ضرورت نیاز استارتاپ ها به یک تیم مشاوره
- مشاوره کسبوکار چیست و چه انواعی دارد
- چه کسانی به مشاوره شغلی نیاز دارند؟
برچسب ها: مشاوره ، مشاور کسب و کار ، مشاوره کسب و کار ، مشاوره تخصصی ، مشاوره شرکتی ، مشاوره انلاین ، مرکز مشاوره