چرا به یک بیزینس پلن نیاز داریم؟
اهمیت برنامه ریزی در کسب و کار برای تمامی مسائل موجود اعم از شخصی، صنعتی و تجاری احساس می شود. تمامی افراد نیاز به برنامه ریزی دارند تا بتوانند به کمال یا اهداف کوتاه مدت یا بلند مدت خود برسند. برنامه ریزی باید بر اساس مطالعات و وقایع طراحی شود تا از بروز مشکلات غیر قابل پیش بینی جلوگیری کند؛ یا حداقل میزان زیان در انجام امور کارها تا حد چشم گیری کاسته شوند. سعی کنید برای کوچک ترین کارهای خود برنامه ریزی داشته باشید تا در مدت زمان کوتاه تری به اهداف خود برسید.
برنامه ریزی چیست؟
برای رشد و شکوفایی شغل یا کسب کار تجاریتان باید یک برنامه داشته باشید. بدون برنامه ریزی هیچ پیشرفتی شکل نمی گیرد. اگر هیچ برنامه ای قبل از هر اقدامی وجود نداشته باشد، شما به راحتی تمامی فرصت های شغلی خود یا نقاط رشد خود را به راحتی نوشیدن یک لیوان آب از دست می دهید. با در دست داشتن یک برنامه ریزی برای کسب کار از ابتدای کار به شما این امکان را می دهد تا روی تمامی اهداف حیاتی خود تمرکز کافی داشته باشید؛ همچنین می توانید برای عملیات های روزمره خود دستورالعمل ها و تصمیماتی مناسب اتخاذ کنید. یک بیزنس پلن خوب شما را برای رسیدن به شکوفایی کمک می کند و برای ماه های آینده شما را آماده تر از قبل می سازد.
چرا به یک بیزینس پلن نیاز داریم؟
هیچ دلیل منطقی برای انتظار کشیدن انگیزه های بیرونی وجود ندارد. نوشتن طرح به دستان خودتان این طرز دید را به شما می دهد که می توانید در کسری از ثانیه با اتکا کردن به ذهن و فکرتان مسائلی، مشکلات یا راه هایی را کشف کنید که شما را برای رسیدن به اهدافتان جلو می اندازند. با توجه به این مورد پس از کشف تمام راز و رمزهای کار، شناسایی تمام نقاط قوت و ضعف مسیری برای خود تعریف می کنید تا به سرعت و کمترین هزینه به خواسته های خود برسید. در واقع برنامه ریزی به عنوان ابزاری برای کشف خواسته های شما از کسب و کارتان است؛ و همچنین اینکه شما چگونه می خواهید به آن برسید و این پروسه باید در چه مدت زمانی انجام شود. صرف نظر از زمان، شما باید برای ارزیابی پیشرفت، حفظ کسب و کار در مسیر در مقابل تغییرات اقتصادی، بازاری و فردی برنامه ریزی خود را هر چند وقت به روز رسانی کنید. دلیل اصلی داشتن یک بیزنس پلن بخاطر طراحی یک استراتژی عملی کاری است که همچنین به عنوان یک منبع برای افراد خارج سیستم کاریتان است که به کسب و کار شما علاقه پیدا کردن یا معطوف آن شدند.
چه کسانی بیزینس پلن شما را مطالعه می کنند؟
این برنامه ریزی باید توسط تمامی کارکنان شما مورد مطالعه قرار گیرد. همچنین برای تمامی کسانی که قصد شراکت با شما را دارند یا به نوعی برای ثبت قراردادهای همکاری نزد شما می آیند داشتن یک بیزنس پلن الزامی است. چرا که این پلن تمامی اهداف شما و تمامی سمت و سو های پرسنل و همچنین میزان توسعه و پیشرفت را بازگو می کند.اهمیت برنامه ریزی در کسبو کار در چنین شرایطی ارزش خود را نشان می دهند که شما برای ثبت نام و دریافت وام از بانک ها باید بیزنس پلن خود را به آن ها ارائه کنید؛ زیرا اولا سند معتبری بر وجود کسب و کار شما است. ثانیا برای افزایش سرمایه یا طرح توسعه اقتصادی شرکت بانک ها نیاز به اعداد و ارقامی دارند که بتوانند درباره میزان وام یا سرمایه شما به توافق برسند.
تعیین اهداف
یکی از موارد استفاده اهمیت برنامه ریزی در کسب و کار می توان به تعیین اهداف برای آینده اشاره کرد. تجارت شما هیچ وقت به سرانجام نمی رسد، مگر برای خود اهدافی تعیین کنید. با در نظر گرفتن اهداف شما میزان راندمان بازدهی و سوددهی شغل خود را افزایش می دهید.
استراتژی کاری خود را مشخص کنید
می توان به تعیین اهداف برای آینده اشاره کرد. تجارت شما هیچ وقت به سرانجام نمی رسد، مگر برای خود اهدافی تعیین کنید. با در نظر گرفتن اهداف شما میزان راندمان بازدهی و سوددهی شغل خود را افزایش می دهید. با استفاده از این نقشه برنامه ریزی شما می توانید تمامی فعالیت های روزمره خود را تحت نظر بگیرید و نسبت به وقایع یا شرایط پیش آمده راه کاری برای خود و صنعتتان در نظر بگیرید. تمامی اهداف شما باید دارای نقشه عملیاتی از قبل تعیین شده باشند تا به طور کامل طبق آن پیشروی کرده و کسب و کار شما را توسعه دهند. به عنوان یک قاعده کلی، بیزنس پلن شما عملی ترین و مقرون به صرفه ترین راه ها برای دستیابی به اهدافتان را خیلی واضح آشکار می کند؛ همچنین تمامی تجهیزات مورد نیاز یا حتی افرادی با تخصص مورد نظر برای دستیابی به اهدافتان طی برنامه ریزی شما مشخص می شوند.
طرح و برنامه ریزی های خود را مرور کنید
طرح شما در واقع طرحی زنده است. بدان معناست که تمامی وقایع پیش آمده یا وقایعی که در آینده رخ خواهند داد همگی بر تغییر برنامه ریزی شما موثر هستند. همانطور که گفته شد هدف اصلی این برنامه ریزی یا بیزنس پلن در واقع تعیین اهداف و چگونگی تحقق آنها طی مسیری طراحی می کند؛ و در عین حالی که به تغییر و توسعه پرداخته اید سعی بر کنترل بازار تجارت هم دارید. برنامه اثربخشی بیشتر کسب و کار باید به عنوان ابزاری برای یادآوری برنامه ها و اهداف خود به آن مراجعه و برنامه های خود را برای هم سویی با فراز و نشیب ها به روز کنید. بررسی های سالانه کسب و کارتان روش خوبی برای ارزیابی عملکرد واقعی است و مبنایی برای بازنگری و به روز رسانی برنامه های شما خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکز آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
برچسب ها: مدیریت ارتباط با مشتری ، اشتغال ، طرح توجیهی ، طرح تجاری ، کارآفرین ، بیمه بیکاری ، رشت ، استخدام ، طرح کسب و کار ، امکان سنجی طرح ها ، بیزینس پلن ، کاریابی کارآفرین ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، مرکز مشاوره در رشت ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، مشاوره رایگان ، اشتغال زایی ، اشتغال خانگی ، کار گیلان ، فرصت شغلی ، کاریابی رشت استان گیلان ، کاریابی ، کاریابی رشت ، پیشخوان اداره کار ، باشگاه کارآفرین ، رشت گیلان ، کار ، جویای کار ، استخدام رشت ، اخلاق حرفه ای ، مشاوره شغلی ، کارفرما ، کارفرمایان ، تنظیم دادخواست ، دفاعیه ، پیشکار ، کارگر ، طرح بازاریابی