دلایل اشتباهات استارت آپی
دلایل بسیاری از اشتباهات در کسب و کارهای نوپا این است که مدیران تازهکار آنها تصور میکنند یک تنه و به تنهایی می توانند از عهدهی همهی کارها برآیند.مسیر استارت آپ دشوار است و همواره با چالش های جدید و متفاوتی پر شده است که اغلب برای شرکت های نوپا جدید هستند. اشتباهات زیادی نیز در این مسیر از شرکت های استارت آپ سر می زند که اغلب این اشتباهات تکراری است و عموما بین کسب و کارهای نوپا مشترک است.
چرا استارت آپ ها با اشتباهات مواجه می شوند؟
استارتاپها و کسبوکارهای کوچک در مسیر راهاندازی کسبوکارشان با چالشهای بسیاری روبهرو میشوندمدیران و بنیانگذاران ممکن است در مواجه با این چالشها مرتکب اشتباههای بزرگی شوند که نتیجه آن شکست و نابودی کسبوکارشان خواهد بوداگر میخواهید در کسبوکار خود موفق باشید، در قدم اول باید از این اشتباها دوری کنید.
تعیین اهداف غیرقابل دسترس برای تیم خود:
این طرز تفکر تنها ناامیدی و خستگی رابرای تیم شما به ارمغان می آورد و باعث می شود آنها استارت آپ را ترک کنند.این اشتباه یکی از عوامل هدر رفت استعدادهای کسب و کار شمرده می شود.
کمک نگرفتن از متخصصان واجد شرایط:
کارآفرینان تلاش می کنند تا یک سوپرمن باشند این درحالی است که پیش بینی استارت آپ ها غیر ممکن است و در مسیر موفقیت با رویدادهای غیرمنتظره روبه رو خواهید شد.برای همین کمک گرفتن از متخصصین و افراد حرفه ای واجد شرایط می تواند کمک زیادی به شما کند.
تکیه داشتن بر دیگران برای موفقیت در کسب و کار:
توجه کنید هیچکس غیر از شما به کسب و کارتان اهمیت نمی دهد برای همین اگر می خواهید استارت آپ شما موفق شود به خودتان ایمان داشته باشید.درغیراین صورت مطمئن باشید با شکست مواجه خواهید شد.
تصور اشتباه در مورد کارآفرینی:
معمولاً کارآفرینان تمایل دارند که تمامی کارها را به تنهایی انجام دهند و تصور می کنند فردی با قدرت های فراطبیعی هستند.فابیان رافائل از شرکت fabienneraphael گوشزد می کند که با سرمایه گذاری بر روی ابزارها و افراد می توانید از مشکلات بسیاری جلوگیری کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکز آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
- استارت آپ ؛ از ایده تا کسب و کار
- استارت آپ چیست؟
- استارت آپ و مراحل راه اندازی آن
- مقایسه کسب وکار معمولی با استارت آپ ها
- مهم ترین ویژگی های استارت آپ موفق
- چگونه برای استارت آپ خود تیم موفق تشکیل دهیم؟
- مهم ترین شاخص های کلیدی عملکرد برای استارت آپ ها
برچسب ها: کارآفرینی ، استارت آپ ، کارآفرین ، استارتاپ ، شتابدهنده ، شتابدهنده دکترکاربین ، تیم سازی استارتاپ ، راه اندازی استارتاپ ، کسب و کار نوپا ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، استارتاپ رشت ، مشاوره کسب و کار در رشت ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، استارت آپ موفق