چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟
کارآفرین کسی است که فرصتی را کشف و برای پیگیری و تحقق آن، سازمان مناسبی را ایجاد میکند. او با ايده خلاق خود با نگاه متفاوتي به دنيای پيرامونش
مينگرد مشكلات را پلی براي پيروزی ميبيند بدون نا امیدی در سختترين لحظات تلاش ميكند تا راه چارهاي بيابد پس از كشف فرصت طلايي فشار، مشكلات، تهديدها و سنگ هاي پيش روي كسب و كارش را به روزنهاي تبديل ميكند جهت رهايي يافتن از دام آنها و اوسختيهاي مسير پيش رو را توشهاي ميكند جهت دستيابي به هدفي كه شايد اطرافيانش هيچ گاه تصورش را نميكردند. بنابراين كارآفريني فرايندي است كه نتيجه آن ايجاد كسب و كار پر رونق است.
چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟
داشتن انگیزه: اولین و حیاتیترین ویژگی یک کارآفرین موفق در عرصه کارآفرینی، انگیزه است. یک فرد با چنین عنوانی، باید خستگیناپذیر باشد و از انجام دادن یک کار برای چندین بار، خسته نشود. انگیزه شما به هر اندازهای که باشد، موفقیت شما در عرصه کارآفرینی رقم میخورد. تمامی مراحل فعالیت شما به انگیزه و اشتیاقتان بستگی دارد و راه رسیدن به موفقیت در کارآفرینی، دقیقا از همانجا میگذرد.
ریسک پذیربودن: ویژگی مهم دیگر که برجسته بودن آن، تاثیر قابل توجهی در موفقیت فرد دارد، ریسکپذیری است. یک فرد موفق در عرصه کارآفرینی، باید ظرفیت برخورد با موقعیتهای جدید و کارهای غیرقابل پیشبینی را در خودش پرورش دهد. کسی در این مسیر موفق است که بدون ترس و با قدمهای محکم برای خلق ایدههایش جلو برود و آنها را همانطور که میخواهد به ثمر برساند.
انجام برنامه ریزی حساب شده: کارآفرینی همان مدیریت است. مدیریت زمان، پول، کارها و حتی منابع انسانی.بنابراین کسی برای انجام یک فعالیت کارآفرینی، موفق است، که برای فعالیتهای پیش روی خودش، بهترین برنامهریزی را انجام دهد. ضروری است به این نکته بسیار مهم اشاره کنیم که برنامهریزی، باید حساب شده باشد. یعنی برنامهریزی برای ریز جزییات، تمامی شرایط و همه تصمیمات، میزان ریسکپذیری شما را پایین میآورد و از ادامه راه باز میدارد. پس حساب شده عمل کنید. برنامهریزی را به اندازه انجام دهید و از زیادهروی در آن، دوری کنید.
استفاده ازمشاوران: یک راه بسیار خوب با نتیجه تقریبا عالی، استفاده از مشاوران است. این اصل، درباره کارآفرینان هم صدق میکند. در حقیقت ارتباط گرفتن آنها با یک مشاور ماهر، میتواند بسیاری از چالشهای پیش روی شما را بردارد و با ارائه بهترین راهکار، شما را در مسیرتان هدایت و راهنماییتان کند.
انعطاف پذیر بودن: جدی بودن در کار بسیار اهمیت دارد و یکی از فاکتورهای مهم برای رساندن شما به موفقیت است. فراموش نکنید که کارآفرینی نیاز بسیار زیادی به انعطاف دارد. این کار با شرایط غیرقابل پیشبینی، پیشنهادها و تغییر در هر مرحله از کار پیوند خورده است. سرسختی بیش از حد شما در انجام یک کار، میتواند روند موفقیتتان را کند کرده و رسیدن به آن را به تعویق بیندازد.
مدیریت سرمایه: کارآفرینی از آن نوع فعالیتهایی است که سوددهی آن، پس از مدتی از شروع کار به وجود میآید. یک کارآفرین هوشمند باید بداند که چطور سرمایه و پول خودش را مدیریت کند تا به کسب سود برسد.
آمادگی برای مواجهه با شکست: کارآفرینی نیز مثل بسیاری از فعالیتهای دیگری، همیشه با رشد مثبت و رسیدن به ایدهآلها همراه نیست! اگر کمی در زندگی کارآفرینان موفق عمیق شوید، میبینید که بارها در کار خودشان شکست خوردهاند و اتفاقا جایگاهی را که امروز دارند، مدیون همان شکستها هستند. برای آنکه در دسته کارآفرینان موفق قرار بگیرید، باید آمادگی لازم را برای مواجهه با شکست داشته باشید. کسی که این آمادگی را دارد، میتواند خود و تیمش را از مرحله بحران و سختیها به خوبی عبور دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکزآمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
- چگونه می توانیم یک کارآفرین باشیم؟
- ۳ اشتباه که ایده کارآفرینی شما را نابود میکند
- بهترین ایده های کارآفرینی
- تفاوت کارآفرینی با اشتغال زایی
- تفاوت کارآفرینی با صاحبان کسب و کار
- کارآفرینی چیست؟کارآفرین کیست؟
- تفاوت کارآفرینی با استارت آپ
برچسب ها: کارآفرینی ، کارآفرین ، امایش سلامت سرزمین ، کارآفرینان ، مشاوره کسب و کار در رشت ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان