- ارسال شده در ۱۴۰۱ مرداد ۲۶ ساعت ۱۶:۵۹
- توسط کارشناس
- ۰ نظر
- در کسب و کار » مشاوره حقوقی
مشاور حقوقی چه وظایفی دارد؟
یک مشاور حقوقی اساسا وکیلی است که به شرکت ها و سازمان های بزرگ یا افراد خدمات مشاوره قانونی ارائه می دهد. آن ها ممکن است به عنوان «وکلای داخلی»، «مشاور داخلی» یا «مشاور سازمانی» شناخته شوند. یک مشاور حقوقی معمولا در یکی از شاخه های قانون تخصص دارد. آن ها می توانند در اختلافات کارگری یا قراردادی، مسائل جبران خسارت، دعاوی آزار و اذیت یا درگیری های دیگر در محل کار خود مشاوره حقوقی ارائه دهند. آن ها همچنین در مورد تصمیمات شرکت ها در مورد رشد شرکت، ادغام شدن شرکت و اقدامات مشابه،مشاوره حقوقی عمومی ارائه می دهند.
مشاور حقوقی کیست؟
مشاور حقوقی کسی است که به واسطهی دانش خود نسبت به قوانین،اصول و خدمات حقوقی میتواند به شرکتها و افراد در زمینههای حقوقی مانند امور قراردادها، حل اختلافات و دعاوی مشاوره دهد. در زمینه مسائل حقوقی برای جلوگیری از ضررهای احتمالی مشورت با یک مشاوره حقوقی امری ضروری است. چنین فردی با تسلط به قوانین و تجربهای که دارد کمک میکند تا افراد انتخابهای درستی داشته باشند و از ورود خسارت به آنها جلوگیری میکند.
مشاور حقوقی چه وظایفی دارد؟
ارائه مشاوره و راهنمایی های حقوقی:مشاور حقوقی وظایف مختلفی دارد. وظیفهی اصلی او ارائه مشاوره و راهنمایی های حقوقی است. او باید اطلاعات حقوقی مورد نیاز را در اختیار اشخاص قرار دهد، متن قراردادها را تنظیم کند و بر روند عقد آنها نظارت داشته باشد. در هر مسالهای مشاوره حقوقی موظف به جمع آوری اطلاعات دقیق درباره ی موضوع و استفاده صحیح از قوانین است. مشاوره حقوقی در امور کیفری و در امور حقوقی مربوط به روابط خصوصی اشخاص نقش مهمی ایفا میکند. چنین فردی میتواند در امور کاری و اداری، امور مربوط به مهاجرت، امور تجاری و مسائل بین المللی و سایر امور حقوقی به اشخاص کمک کند.
امور مربوط به معاملات و قراردادها: مشاور حقوقی باید پیش نویس و متن قراردادها را تنظیم کند و بر روند عقد آن و مواد ذکر شده در آن نظارت کند. در صورت نیاز باید افراد را از شرایط و اثرات هر یک از بند های قرارداد آگاه کند تا کسی متحمل ضرر نشود. مشاوره حقوقی میتواند در معاملات ملکی، خرید و فروش، رهن، وکالت و همچنین موضوعات مربوط به امور خانواده مانند طلاق، حضانت، نفقه و مهریه به افراد کمک کند.
امور مربوط به دعاوی و امور کیفری: مشاور حقوقی میتواند لوایح مورد نیاز را تنظیم کند و به افراد در پیگیری دعاوی کمک کند و به آنها مشاوره دهد. در صورتیکه پروانه وکالت داشته باشد می تواند شخصا به طور مستقیم پرونده را در دست بگیرد. مشاور در امور کیفری مانند قتل، اختلاس، کلاهبرداری، خیانت در امانت، صدور چک بلامحل و سایر موضوعات نقش مهمی ایفا می کند و بعد از مشاوره حقوقی با توجه به مشکل موکل به یک وکیل ارجاع داده میشود.
وکالت چه تفاوتی با مشاوره حقوقی آنلاین دارد؟
وکیل شخصی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی شما را در محاکم قضایی و اداری پیگیری میکند و مدافع حقوق شما در مراجع قضایی است اما مشاور حقوقی شخص یا سازمانی است که با بررسی وضعیت و شرایط پرونده و موقعیت شما و با در نظر گرفتن قوانین و آیین دادرسی کشور، به شما توصیههای حقوقی و مشاوره میدهد و راهکارهای حقوقی ارائه میکند.
یک مشاوره حقوقی خوب چه مهارت هایی باید داشته باشد؟
یک مشاوره حقوقی خوب، فرد با تجربه ای است که نسبت به مسائل حقوقی و قوانین اشراف کامل دارد.
چنین شخصی باید صادق، امانت دار و متعهد باشد و در زمان مناسب تصمیم صحیحی اتخاذ کند.
مشاوره حقوقی باید نسبت به امور حقوقی آگاه باشد و قدرت تجزیه و تحلیل مسائل را داشته باشد.
یک مشاوره حقوقی چه مسئولیت هایی برعهده دارد؟
برای ارائه موفقیت آمیز مشاوره به کارفرمایان شرکت ها، مشاوران حقوقی باید قادر به انجام کارهای مختلف باشند. با تجزیه و تحلیل لیست های شغلی موارد زیر را وظایف و مسئولیت های اصلی مشاور حقوقی می دانیم:
پیش نویس و مذاکره قراردادها: مشاوران حقوقی از قراردادهای مشاوره ای گرفته تا توافق نامه های همکاری باید با تنظیم شرایط انواع قراردادها آشنا باشند. این مسئولیت شامل بررسی قراردادهای موجود و ایجاد اسناد جدید است.
اطمینان از انطباق با قوانین شرکت: مشاوران حقوقی باید به قوانین شرکت مسلط باشند و تمام فرآیندها و اقدامات شرکت را از نظر انطباق با محدودیت های قانونی بررسی نمایند. این وظیفه ایجاب می کند که مشاوران حقوقی تمام آیین نامه ها و مقررات مرتبط با یک کسب و کار خاص را به خوبی بدانند.
مشاوره در زمینه روابط کارگر و کارفرما: در مورد مسائل مختلف محیط کار و اختلافات کارگری و دیگر تضادهای مرتبط با کارکنان از دانش حقوقی خود در این حوزه، برای رفع این اختلافات کمک می گیرند.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکز آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
برچسب ها: مشاوره ، مشاور کسب و کار ، مشاوره کسب و کار ، کارآفرین ، کسب و کار ، بیمه بیکاری ، رشت ، حقوق ، استخدام ، مشاوره تخصصی ، مشاوره شرکتی ، مشاوره مستقل ، مشاوره مدیریت ، مشاوره انلاین ، مشاور بازاریابی ، کاریابی کارآفرین ، مشاوره شغلی کارآفرین ، مشاوره شغلی رشت ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، مشاوره حقوقی ، کسب و کار گیلان ، مشاوره کسب و کار در رشت ، مشاور دیجیتال مارکتینگ ، مشاوره بازاریابی ، مشاوره رایگان ، کار گیلان ، فرصت شغلی ، کاریابی رشت استان گیلان ، کاریابی ، کاریابی رشت ، پیشخوان اداره کار ، باشگاه کارآفرین ، رشت گیلان ، کار ، جویای کار ، استخدام رشت ، اخلاق حرفه ای ، مشاوره شغلی ، کارفرما ، کارفرمایان ، دفاعیه ، پیشکار ، کارگر ، مشاوره امور مالیاتی ، مشاوره وصول مطالبات ، وکیل حقوقی ، مشاوره امور ورشکستگی ، مشاوره ورشکستگی ، مشاوره قرارداد ، درخواست حقوقی ، مشاوره اخذ مجوز ، مشاوره برندینگ ، مشاور برندینگ