نکات کاربردی شروع کسب و کار که منجر به موفقیت آن می شود
اغلب مردم دوست دارند در زندگی شخصی و شغلی خود به عنوان فردی موفق شناخته شوند. برای این کار،راه های زیادی را امتحان می کنند تا به خواسته های مهم خود ودر نتیجه به موفقیت برسند.یکی از این راه ها این است که به عنوان یک کارآفرین کسب وکار خود را راه اندازی کنند.شروع کسب و کار یکی از دغدغه های بسیاری از کارآفرینان و استارت آپ هاست.اگر شما هم به فکر راه اندازی کسب و کار خود هستید از مشاورین مرکز مشاوره آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
نکات کاربردی شروع کسب و کار که منجر به موفقیت آن می شود؟
راه اندازی یک کسب و کار موفق بسیار جذاب و درعین حال چالش برانگیز و دشوار است،توجه به نکات زیر می تواند این راه را برای شما هموار تر کند.
نسبت به کاری که انجام می دهید مشتاق باشید: مجبور نیستید هر آنچه که درباره کسب و کارتان هست را دوست داشته باشید،اما بایستی به همه موضوعات توجه داشته باشید. میخواهید زمان و انرژی زیادی را صرف کنید تا یک کسب و کار را شروع کنید و آن را به موفقیت برسانید، پس واقعا مهم است که عمیقا از کاری که انجام میدهید لذت ببرید، حتی اگر در مورد قوانین ماهیگیری، ایجاد یک سفالگری یا ارائه توصیه های مالی باشد. قبل از اینکه هر کاری انجام دهید با پرسیدن سوالات کلیدی از خودتان، مطمئن شوید که در مسیر درست هستید.
کسب و کارتان را زمانی شروع کنید که هنوز در جایی مشغول به کار هستید: اغلب مردم مدت زیادی نمیتوانند بدون پول زندگی کنند و مدت زمان زیادی هم طول خواهدکشید تا کسب و کار جدید شما هرگونه سودی داشته باشد. شاغل بودن در زمانی که کسب و کار خودتان را آغاز میکنید به معنی داشتن پول تا زمانی است که پروسه شروع را میگذرانید.
کسب و کارتان را تنها آغاز نکنید: زمانی که قصد شروع یک کسب و کار را دارید، به یک تیم پشتیبان نیاز خواهید داشت (و البته پس از شروع آن). یک عضو از خانواده یا یک دوست که بتوانید در مورد ایده های خود بلند پروازانه با او صحبت کنید و کسی که دلسوزانه به بحرانهای اخیر در شروع کسب و کار گوش دهد، ارزشمند است. حتی بهتر از آن؛ یک مربی پیدا کنید، یا اگر توانایی آن را دارید، برای یک برنامه شروع کسب و کار مثل برنامه خود اشتغالی دست به کار شوید. زمانی که یک کسب و کار را شروع میکنید یک مشاور باتجربه بهترین سیستم پشتیبانی در بین همه اینهاست.
ابتدا کاربران یا مشتریان خود را پیدا کنید: تا زمانی که کسب و کارتان به صورت رسمی آغاز به کار میکند، منتظر نمانید، چرا که کسب و کارتان بدون مشتری نمیتواند دوام بیاورد. شبکهسازی کنید، ارتباط برقرار کنید، محصول یا خدماتتان را بفروشید یا حتی به رایگان در اختیار افراد قرار دهید. توجه داشته باشید که بازاریابی کسب و کارتان را نمیتوانید خیلی زود شروع کنید.
یک طرح کسب و کار آماده کنید: زمانی که در حال فکر کردن به راه اندازی یک کسب و کار هستید، دلیل اصلی برای اینکه ابتدا یک طرح کسب و کار بنویسید این است که میتواند به شما کمک کند تا از صرف کردن زمان و هزینه برای کسب و کاری که موفق نمیشود، اجتناب کنید. به یاد داشته باشید، لازم نیست برای هر ایده کسب و کار جدیدی که به ذهنتان میرسد، یک طرح کسب و کار جامع بنویسید.
تحقیق کنید: برای نوشتن طرح کسب و کار، تحقیقات زیادی خواهید کرد اما این فقط یک شروع است. زمانی که یک کسب و کار را شروع میکنید لازم است که در مورد صنعت، محصول یا خدمات خود تبدیل به یک متخصص شوید، البته اگر تا به حال نشده اید. پیوستن به صنعت مربوطه یا انجمنهای حرفهای قبل از اینکه کسب و کارتان را شروع کنید، ایده فوق العاده ایست.
از حرفه ای ها کمک بگیرید: از سوی دیگر، فقط به این دلیل که میخواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید نباید در هر زمینهای به یک متخصص تبدیل شوید. اگر حسابدار نیستید و به آن نیاز دارید، یک نیروی حسابدار استخدام کنید. اگر نیاز دارید قرارداد بنویسید و وکیل نیستید، یک نفر را استخدام کنید. در مسیر انجام هر کاری که خودتان قصد دارید انجام دهید و در آن تخصصی ندارید زمان بیشتر و احتمالا پول بیشتری را هدر خواهید داد.
برنامه مالی منظم داشته باشید: اگر لازم است صرفه جویی کنید. برنامه ریزی مالی خود را درک کنید، انتظار نداشته باشید که با شروع یک کسب و کار پول به سمت شما سرازیر شود. این را بدانید سرمایهگذاران سنتی ایدههای جدید و کسب و کارهایی که قابلیت اجرایی آنها اثبات نشده باشد را دوست ندارند.
از همان ابتدا حرفه ای باشید: هر موضوعی درباره شما و راه انجام کسب وکارتان، نیازمند این است که به مردم اجازه دهید بدانند شما یک فرد حرفهای هستید و این کسب و کار را با جدیت دنبال میکنید. این بدان معنی است که باید هر ساز و کار جانبی مانند کارت ویزیت حرفهای، شماره تماس و ایمیل کسب و کار و رفتار حرفهای و مودبانه با مردم را به کار ببندید.
مسائل حقوقی ومالی را در الویت قرار دهید: بهم ریختگی نامعلوم اوضاع در آینده بسیار سخت و گران تمام خواهد شد. آیا کسب و کار شما باید در جایی ثبت شود؟ آیا باید مالیات بر درآمد یا مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنید؟ آیا ناچار به پرداخت حق بیمه کارکنان هستید و یا مالیات بر دستمزد و حقوق؟ روش مالکیتی که برای کسب و کارتان انتخاب میکنید چگونگی وضعیت مالیات شما را تحت تاثیر قرار میدهد، قبل از اینکه کسب و کار خود را شروع کنید و بر اساس آن عمل کنید، از مسئولیتهای قانونی و مالیاتی خود مطلع شوید.
یک شروع ملایم داشته باشید: پیروی از نکات مهم فوق، شروع کسب و کار جدید شما را به فرآیندی ملایمتر و کم استرستر تبدیل میکند و پایداری و دوام مسیر طولانی پیش رو را تضمین میکند.
مطالب مرتبط:
- خدمات اصلی یک شتابدهنده کسب و کار واقعی چیست؟
- نکات طلایی قبل از راه اندازی کسب و کار
- چگونه یک استارتآپ راه بیندازیم: ۱۰ قدم تا شروع
- راه اندازی کسب و کار توسط اینترنت
- کسب وکار و انواع آن
- تفاوت کارآفرینی با صاحبان کسب و کار
- چرا دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارها ضروری است؟
برچسب ها: کارآفرینی ، خدمات تخصصی کسب و کار ، استارت آپ ، آمایش سلامت سرزمین ، بازاریابی ، مشاور کسب و کار ، مشاوره کسب و کار ، طرح توجیهی ، کسب و کار ، سرمایه گذاری ، کسب و کار اینترنتی ، کسب و کار آنلاین ، طرح کسب و کار ، کسب درآمد ، بوم مدل کسب و کار ، امکان سنجی طرح ها ، بیزینس پلن ، کسب و کار نوپا ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، کسب و کار گیلان ، مرکز مشاوره در رشت ، توسعه کسب و کار ، رشد کسب و کار ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، راه اندازی کسب و کار