چرا خلاقیت برای کارآفرینان بسیار مهم است؟
امروزه کارآفرینی عامل اصلی رشد اقتصادی است. کارآفرینان تلاش می کنند فرصت های بیشتری در صنعت ایجاد کنند، گزینه های اشتغال بیشتری را ارائه دهند و در نهایت تاثیر مثبتی بر درآمد سرانه، تولید درآمد، شیوه زندگی و غیره داشته باشند.
ویژگی های فرآیند کارآفرینی
کارآفرینی مانند انجام هر کار دیگری است، اما ویژگی های خاصی دارد که از تکنیک های کسب و کار سنتی متفاوت است.
نوآوری: ذهن کارآفرین بر ایده ها و فرصت های جدید برای نوآوری متکی است. یک تلاش پیوسته و آگاهانه برای جستجوی نتیجه و انجام خطرات در آنها لازم دارد. کارآفرینی مستلزم بررسی مستمر جریان های کسب و کار موجود و ایجاد شیوه هایی است آنها را به شیوه ای کارآمد و موثرتر از نظر زمان و هزینه میسر سازد. به عبارت ساده، کارآفرینی در جهت بهینه سازی کسب و کار تمرکز دارد.
اهمیت اقتصادی: کارآفرینی به منظور بهینه سازی منابع و استفاده کامل از آنها برای ایجاد فرآیندهای کارآمد کار می کند. این باعث افزایش ثروت شرکت می شود و با افزایش فعالیت اقتصادی که با بهینه سازی روند کلی افزایش می یابد ، به ارزش نیز افزوده میشود.
سود بیشتر: فرایند کارآفرینی به وسیله افزایش پتانسیل سود شرکت ها به فرد منفعت می بخشد. این نتیجه ایده های جدید و ارائه یک محصول یا خدمات ابتکاری است.
ریسک پذیری: کل جوهره کارآفرینی در اطراف شجاعت و توانایی ریسک های جدید استوار است. برای ردیابی نتایج حاصل از یک ایده، صبر لازم است، و زمان و تلاش برای رفتن از مفهوم سازی به اجرای ایده ها نیاز دارد. این تلاش ریسکی است که کارآفرین به سمت ان متمایل است.
فرصت های شغلی: کارآفرینی یک موقعیت و کاسبی جدید ایجاد میکند به که نیروی کار نیاز دارد. این کار فرصت های شغلی هیجان انگیزی را برای بزرگسالان فراهم می کنند. از این رو، با نوآوری و سود، کارآفرینی پتانسیل زیادی برای ایجاد شغل دارد.
چرا خلاقیت برای کارآفرینان بسیار مهم است؟
مشاهده دقیق روند کارآفرینی نشان می دهد که تفکر خلاق باید "مهارت" یک کارآفرین را برای ایجاد ایده های جدید داشته باشد. خلاقیت به فرد اجازه می دهد تا فرایندهای جالب را بسازد که مزایای زیادی برای کارآفرینان ایجاد می کند.اما دقیقا چه چیزی باعث ایجاد خلاقیت در زندگی کاری کارآفرین می شود، بسیار مهم است.
خلاقیت منجر به موفقیت می شود:ایده های جدید را برای مزیت رقابتی ایجاد کنید،کل فرایند کارآفرینی ریشه در ایجاد و کشف ایده های جدید دارد. هنگامی که یک کارآفرین قادر به ایجاد یک ایده جدید میشود، در رقابت برتری میابد. توانایی کشف موقعیت های مختلف، درست مانند یک مهارت آموخته شده یا یک منبع است که توسط یک فرد اداره می شود.به راه های جدید برای توسعه محصول و بهبود کسب و کارتان فکر کنید. خلاقیت کمک می کند تا راه های جدیدی را برای بهبود یک محصول یا خدمات موجود و بهینه سازی کسب و کار به دست اورید. همیشه یک فرصت برای بهبود در نتایج یک شرکت وجود دارد؛ این کارآفرین خلاق است که باید بتواند چگونگی انجام آن را ارزیابی کند. فکرکردن غیر قابل تصور است.خلاقیت به تخیل برای تولید ایده های مبهم تر نیاز دارد. تصورات برای عبور از مرز "معمولی" و "طبیعی" و به فکری متفاوت نیاز دارد.این کار کارآفرینان را قادر می سازد تا فراتر از راه حل های سنتی فکر کنند، چیزی جدید، جالب و همه کاره را ارائه دهند و در عین حال پتانسیل موفقیت نیز داشته باشند.در مناطق مختلف الگوهای مشابه پیدا کنید . گاهی اوقات، با توجه به یک روال یا یک عادت، روند تفکر نیز در امتداد خط فرآیند های ایجاد شده دنبال می شود. خلاقیت افراد را قادر می سازد که موضوعات متفرقه و غیر مرتبط را پیوند دهند و ایده های موفق کارآفرینی را ایجاد کنند. ادغام زمینه های مختلف باعث ایجاد تقاطع های جالب می شود که سایه های جدیدی را به دنبال دارد. اکثر مردم از ایجاد رشته های مختلف می ترسند، اما ایده های جالب از برخورد با زمینه های مختلف می آیند.
توسعه موقعیت جدید از طریق خلاقیت و کارآفرینی: درکارآفرینی مهم است که جنبه های جدید کسب و کار سنتی مورد بررسی قرار گیرد. این می تواند به شکل تغییر روش تولید محصول یا ارائه خدمات یا نحوه ارائه آنها به کاربر باشد. تمام این مناطق می توانند یک توازن ایجاد کنند که دارای پتانسیل بالایی در کسب و کار است.
کارآفرینی و خلاقیت چه طور باهم ارتباط دارند؟
خلاقیت به ما کمک می کند تا در مورد چگونگی بهبود شیوه های کسب و کار موجود فکر کنیم. یک نام تجاری ممکن است در میان مصرف کنندگان خیلی اساسی و محبوب باشد، اما همیشه چیزی وجود دارد که در بهترین حالت می تواند از بقیه متفاوت باشد . ذهن خلاق مانند یک هنرمند است که الگوهای جدید و هیجان انگیز را روی بوم ایجاد می کند. خلاقیت می تواند با ایده های غیر قابل تصور و نوآوری به شیوه های موجود دست یابد. خلاقیت به سادگی توانایی تخیل است. تصورات به همه افراد این امکان را میدهد که به چیزی دست یابند که قبلا اصلا امتحان نکرده اند. در شرایط تجاری، تخیل تنها به معنای "متفاوت فکر کن " است. با استفاده از تخیل، یک کارآفرین می تواند هنجارهای عملی را کنار بگذارد و به چیزی خلاق و ابتکاری فکر کند. یک ذهن خلاق باید مهارت های کارآفرینی داشته باشد تا این ایده های خلاقانه را در یک محیط کسب و کار به زندگی تبدیل کند. یک کارآفرین با ارزیابی منابع موجود در مقابل منابع مورد نیاز، چگونگی ایجاد یک شرکت جدید و نحوه مدیریت آن، نیازهای چگونگی اجرای ایده را ارزیابی می کند. او مدل های تجاری را می سازد که می تواند در ابتدا ایده های نوآورانه را پشتیبانی و اجرا کند. و همچنین جنبه "علم" را در مورد چگونگی خلاقیت هنری به زندگی ارائه می دهد. بنابراین، شکاف بین خلاقیت و رویکرد کسب و کار سنتی را در بر می گیرد.
ویژگی های یک کارآفرین خلاق
یک کارآفرین ایده های اولیه را آزمایش می کند. گام دوم، یادگیری از طریق تجربه و مرحله سوم، پیاده سازی چیزی است که یاد گرفته است.
یک کارآفرین قدرت ریسک پذیری بالایی دارد و از شکست هراسی ندارد و همیشه علاقه دارد تا در شرکت های دید مورد آزمایش قرار گیرد.
یک کارآفرین فقط در قبال قوانین و اصول پیروی می کند و ارزش افزوده را به سازمان می افزاید و قدرت بیشتری برای مشتریان دارد.
کارآفرین از خلاقیت ترس ندارد و معتقد است که ایده های خلاق تنها به سرمایه گذاری آنها کمک می کند.
کارافرین ایده های جدید هر منطقه را به طور مستقیم یا غیر مستقیم مربوط به شرکت می داند.
یک کارآفرین نمی ترسد فراتر از صنعت وارد بازارهای جدید شود. این طیف وسیعی از فرصت ها را برای شکل دادن به بازارهای جدید شروع می کند.
هر محصول و خدماتی به اندازه کافی خوب نیست و احتمالا باید بهبود بخشیده شوند. یک کارآفرین این را به خوبی متوجه می شود .
یک کارآفرین علاقمند به ایجاد چیزهای کاملا مخالف برای ایجاد محصولات یا خدمات جدید است.
یک کارآفرین محصول جدیدی را برای خدمات موجود ایجاد می کند.
یک کارافرین از درک نظرات جدید ابایی ندارد، ایده های خلاقانه به سرعت افزایش می دهد، صرف نظر از اینکه چه کسی با او روبرو است.
کارآفرین یک ایده را به اشتراک می گذارد و برای بازخورد منتظر می ماند که این ایده را بهبود می بخشد.
خلاقیت از یادگیری چیزهای مختلف می آید،چه انهایی که با صنعت مرتبط هستند یا نه.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکزآمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
- چگونه می توانیم یک کارآفرین باشیم؟
- ۳ اشتباه که ایده کارآفرینی شما را نابود میکند
- بهترین ایده های کارآفرینی
- تفاوت کارآفرینی با اشتغال زایی
- تفاوت کارآفرینی با صاحبان کسب و کار
- کارآفرینی چیست؟کارآفرین کیست؟
- اشتباهاتی که ایده کارآفرینی شما را نابود می کند
- تفاوت کارآفرینی با استارت آپ
- مهارت هایی که کارآفرینان باید بدانند
- چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟
برچسب ها: کارآفرینی ، استارت آپ ، کارآفرین ، کسب و کار ، سرمایه گذاری ، ایده ، کارآفرینان ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، مشاوره کسب و کار در رشت ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، استارت آپ موفق ، خلاقیت ، ایده خلاقانه ، خلاقیت در کسب و کار