اصول راه اندازی کسب و کار چیست؟
راه اندازی یک کسب و کار یکی از سخت ترین و پر ریسک ترین تصمیم های زندگی یک فرد می باشد. این تصمیم و انتخاب زمانی که فرد سابقه و تجربه ی کافی نداشته باشد سخت تر هم می شود.شروع یک کسب و کار ساده و راحت نیست و یک کارآفرین برای رسیدن به رفاه اقتصادی و کسب درآمد بیشتر می بایست انرژی بیشتری صرف نماید و باید توانایی مقابله با مشکلات،محدودیت ها و شکست را داشته باشد.بدیهی است که شروع یک کسب و کار جدید،ریسک های زیادی به همراه دارد که با برنامه ریزی و انتخاب درست می توان شانس موفقیت را بالا برد بنابراین در ابتدا باید نقاط قوت و ضعف خود را به عنوان دارنده کسب و کار و ایده استارت آپ بشناسید.
اصول راه اندازی کسب و کار چیست؟
خودتان را بهتر بشناسید و درک کنید: قبل از شروع هر کاری شما نیاز دارید که بدانید به چه چیز هایی علاقه دارید و دوست دارید در چه راهی کسب درآمد کنید. اگر خودتان را بشناسید و بدانید که دقیقا از راه اندازی یک کسب و کار چه چیزی می خواهید، می توانید راحت تر رویاهای تان را دنبال کنید و به آن ها جامه ی عمل بپوشانید. پس دست به کار شوید و حوزه ی مورد علاقه ی خود را مشخص کنید.
نگاه بهتری به اطرافتان بیاندازید: همه ی ما میدانیم که برای شروع کردن یک کسب و کار موفق، نیاز به سرمایه و امکانات اولیه داریم. البته برخی از کسب و کار ها نیاز به سرمایه و امکانات کم تر و برخی نیاز به سرمایه و امکانات بیشتری برای شروع کار دارند. این نکته را بدانید که شما برای شروع کار نیاز ندارید که یک میلیاردر باشید، فقط کافی است نگاه بهتری به اطراف تان بیاندازید و از امکاناتی که دارید بهتر و جور دیگری استفاده کنید.
ایده مناسب خودتان را پیدا کنید: حالا به این فکر کنید که با این سرمایه ها و استعداد های تان، چه کارهایی می توانید انجام دهید. ذهن تان را کاملا باز بگذارید و ایده پردازی کنید. به دنبال ایده ای باشید که علاوه بر این که با سرمایه ها و استعداد های شما همخوانی دارد، بتواند نیازی از جامعه را هم برطرف کند و شما را به سود و پیشرفت برساند. در برخی موارد شما نیاز دارید تا تحقیقات میدانی در مورد نیاز های جامعه انجام دهید و سعی کنید برای مشکلاتی که وجود دارد، راه حلی پیدا کنید. توجه کنید که اول از همه شما باید به نیاز های خودتان توجه کنید چرا که شما در مورد نیاز های دیگران و روش های رفع آن اطلاعی ندارید.
محصصول خود را طراحی کنید: با پیدا کردن ایده ی مناسب، حالا شما باید به فکر طرح اولیه کسب و کار خود باشید. در این مرحله شما توانسته اید تا با موفقیت خودتان را بشناسید، سرمایه ها و امکاناتتان را درک کنید و یک ایده ی متناسب با آن را پیدا کنید. در مرحله ی اول طراحی باید بدانید که ایده ای که به ذهن شما رسیده است، به ذهن هزاران نفر دیگر هم رسیده است و شاید تا به حال عملی هم شده است. اگر ایده ی شما عملی شده باشد، کار شما کمی سخت تر می شود و شما چند قدم از آن ها عقب تر هستید و برای این که بتوانید بازار را در دست بگیرید، باید ایده تان را خلاقانه تر و نوآورانه تر عملی کنید تا مشتریان به سمت کسب و کار شما بیشتر از کسب و کار رقبای تان جذب شوند. دیزاین و طراحی کار را جدی بگیرید. ظاهری که یک کالا و یا خدمت دارد، می تواند افراد را به سمت آن ایده جذب کند و مشتریان را افزایش دهد. پس روی دیزاین و طراحی دقت بیشتری خرج کنید.
بازار هدفتان را مشخص کنید: پس از این که نسخه ی اولیه ی محصول تان را تهیه کردید، باید به فکر این باشید که محصول تان را امتحان کنید. شما باید جمعیت کوچکی از افرادی که ایده ی شما به درد آن ها می خورد را انتخاب کنید و ایده تان را با آن ها اشکال زدایی و تست کنید و مشکلات آن را برطرف کنید. پس از شناسایی بازار هدف، شما باید بازاریابی گسترده برای محصول و ایده تان را انجام دهید، دقیقا کاری که شرکت های بزرگ انجام داده اند تا موفق شوند.
از سودی که نصیب شما می شود لذت ببرید: در این مرحله شما باید کسب و کارتان را به همه معرفی کنیدو رای بازاریابی های اولیه، اگر سرمایه ی چندانی ندارید، می توانید از شبکه های مجازی کمک بگیرید.
پول در بیاورید: اگر شما تمامی مراحل را به درستی و با دقت پشت سر بگذارید، دیگر راهی تا موفقیت ندارید. در این مرحله شما باید بیشتر از هر موقع دیگری به خودتان باور داشته باشید و افراد موفق را الگوی خودتان قرار دهید و تلاش تان را افزایش دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاورین مرکز آمایش سلامت سرزمین کمک بگیرید.
مطالب مرتبط:
- چگونه یک استارتآپ راه بیندازیم: ۱۰ قدم تا شروع
- استارت آپ و مراحل راه اندازی آن
- کسب وکار و انواع آن
- کسب و کار نوپا چیست؟و ویژگی های آن
- مشاوران کسب وکار چه خدماتی ارائه می دهند؟
- طرح کسب و کار چیست؟
- ویژگی های صاحبان کسب و کار موفق
- مراحل راه اندازی استارت آپ موفق
- اصول راه اندازی کسب و کار چیست؟
برچسب ها: کارآفرینی ، خدمات تخصصی کسب و کار ، اشتغال ، مشاور کسب و کار ، مشاوره کسب و کار ، طرح توجیهی ، کارآفرین ، کسب و کار ، بیمه بیکاری ، رشت ، بوم کسب و کار ، استخدام ، کسب و کارهای مجازی ، کارآفرینان ، کسب و کار اینترنتی ، کسب و کار آنلاین ، طرح کسب و کار ، کسب درآمد ، امکان سنجی طرح ها ، کسب و کار نوپا ، کاریابی کارآفرین ، مرکز آمایش سلامت سرزمین ، کسب و کار گیلان ، مشاوره کسب و کار در رشت ، توسعه کسب و کار ، رشد کسب و کار ، مرکز مشاوره کسب و کار در گیلان ، راه اندازی کسب و کار ، صاحبان کسب و کار ، کسب و کار موفق ، خلاقیت در کسب و کار ، کسب و کار کوچک ، مشاوره رایگان ، اشتغال زایی ، اشتغال خانگی ، کار گیلان ، فرصت شغلی ، کاریابی رشت استان گیلان ، کاریابی ، پیشخوان اداره کار ، باشگاه کارآفرین ، رشت گیلان ، کار ، جویای کار ، استخدام رشت ، اخلاق حرفه ای ، مشاوره شغلی ، کارفرما ، کارفرمایان ، تنظیم دادخواست ، دفاعیه ، پیشکار ، کارگر ، مدیریت فرآیند کسب و کار ، کسب و کار سنتی